השאירו פרטים

איך לנקות מגשי תנור

מגשי תנור הם מטבח חיוני לאפייה ולבישול, אך הם יכולים להתכסות במהירות בשומן אפוי ולכלוך. לא רק שזה יכול להשפיע על הטעם והאיכות של האוכל שלך, אלא שזה גם יכול להוות כר גידול לחיידקים. לכן חיוני לנקות את מגשי התנור שלך באופן קבוע.

כדי לנקות את מגשי התנור שלך, תזדקק לכמה חומרי ניקוי בסיסיים וקצת שומן מרפקים. בהתאם לחומרת הכתמים והצטברות, ייתכן שיהיה עליך לחזור על תהליך הניקוי מספר פעמים כדי להשיג את התוצאות הרצויות. ניקוי מגשי התנור שלך פעם בחודש או לעתים קרובות יותר, תלוי בתדירות השימוש בהם, יעזור למנוע הצטברות לכלוך ולשמור אותם במצב טוב.

להלן מדריך שלב אחר שלב כיצד לנקות את מגשי התנור שלך:

  1. הסר כל שאריות מזון רופפות מהמגש.
  2. מערבבים תמיסה של סודה לשתייה ומים ליצירת משחה.
  3. מרחו את המשחה על מגש התנור והניחו לו לשבת במשך 30 דקות.
  4. שפשפו את המגש במברשת או ספוג, תוך שימת לב יתרה לכל כתמים עקשניים במיוחד.
  5. שטפו את המגש במים חמים וייבשו אותו במטלית נקייה.
  6. עבור כתמים קשים במיוחד, אתה יכול לנסות להשתמש בחומר ניקוי תנורים מסחרי או תערובת של חומץ וסודה לשתייה.
למעלה